Brodski ugradbeni aparati i prijenosni hladnjaci i ledenice ( jacere )

Specijalizirana prodavaonica medicinskih proizvoda registrirana kod Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED)

Novo Akcija! MOBICOOL MCF40 kompresorski prijenosni hladnjak/zamrzivač, 38 litara, 12/240 V Prikaži uvećano

MOBICOOL MCF40 kompresorski prijenosni hladnjak/zamrzivač, 38 litara, 12/240 V

Novi proizvod

S podesivim rasponom temperature i brzim hlađenjem između +10 ° C i -16 ° C, MCF40 može se pobrinuti za sve vaše potrebe za hlađenjem. Sadržaj ohladite ili zamrznite kod kuće ili na cesti, zahvaljujući fleksibilnim opcijama izmjeničnog i istosmjernog napajanja.

Više detalja

3 999,00 kn

Više informacija

Gdje god se nalazili, uživajte u 38 litara spremišta koje je toliko hladno koliko vam treba!

24 mjeseci garancija.

Ledeno hladna kutija sa snagom kompresora

Mobicool MCF40 se ne hladi, već i zamrzava! Podesivim temperaturnim rasponom i brzim hlađenjem od +10 ° C do -16 ° C, može se pobrinuti za sve vaše potrebe za hlađenjem zahvaljujući tehnologiji hlađenja kompresora i visokokvalitetnoj izolaciji od pune pjene. U velikoj zapremini 38 litara, moguće je 1,5 l stajati uspravno, a MCF40 je također izuzetno lagan. Hladni ormarić s jednostavnim pogonom od 12/24 V istosmjernog napajanja i 100–240 V izmjeničnim naponom može se koristiti kod kuće ili na putu. Također sadrži sustav zaštite od niskog napona kako bi se osiguralo da ne ošteti ili isprazni akumulator vašeg vozila. S jednostavnim digitalnim zaslonom i monitorom temperature, preklopnim ručkama za nošenje, unutarnjim LED svjetlom i odvojivim poklopcem: MCF40 je nevjerojatno prikladan. Ovo je zamrzivač na hladnjaku na koji se u svako doba možete osloniti, kad god je potrebno!

30 drugih proizvoda u istoj kategoriji: