Pušnice BRADLEY SMOKER

Specijalizirana prodavaonica medicinskih proizvoda registrirana kod Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED)

Snižena cijena! BRADLEY SMOKER BTDS108CE pušnica digitalna, 6 polica Prikaži uvećano

BRADLEY SMOKER BTDS108CE pušnica digitalna, 6 polica

Novi proizvod

Bradley pušnica je jedinstvena pušnica, zajedno sa svojim pripadajućim generatorom dima, u kojem briketi sagorijevaju svakih 20 minuta, tako da temperatura ne varira.

Više detalja

Kupnjom ovog proizvoda možete prikupiti do 854 bodovi lojalnosti. Vaša košarica će ukupno 854 bodovi lojalnosti koja se može pretvoriti u voucher 170,80 kn.


8 549,05 kn -5%

8 999,00 kn

Više informacija

To eliminira visoke temperaturne plinove, kiseline i smole koje mogu narušiti okus dimljene hrane. Bradley pušnice su sposobne za toplo i hladno dimljenje: zapravo rade izuzetno dobro kod hladnog dimljenja zbog održivih i kontroliranih načina na koji dim nastaje. Za hladno dimljenje preporučamo uporabu hladnog adaptera. Savršeno za zabavu, stvarajući gurmansku hranu u vlastitom domu, ili jednostavno uživanje u okusu koje donosi dimljenje. Na digitalnim modelima, kontrola temperature kabineta, je preko programabilne ploče na prednjoj strani generatora dima. Programabilni digitalni dispay, osigurava finu kontrolu nad procesom dimljenja s kontrolom nad tri odvojena parametara: temperatura pećnice: namjestiti ciljanu temperaturu pećnice i kabinet će pokušati zadržati postavljenu temperature, a također prikazuje stvarnu temperaturu u pećnici.  vrijeme pečnja: postavite vrijeme pećnice (vrijeme kuhanja). Nakon isteka vremena grijač za kuhanemena grijač za kuhanje će se isključiti.  Vrijeme dimljenja: postavite vrijeme dimljenja. Ovo se može postaviti neovisno o vremenu kuhanja.

7 drugih proizvoda u istoj kategoriji: