Pušnice BRADLEY SMOKER

Specijalizirana prodavaonica medicinskih proizvoda registrirana kod Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED)

Snižena cijena! BRADLEY SMOKER BTDS108CE pušnica digitalna, 6 polica Prikaži uvećano

BRADLEY SMOKER BTDS108CE pušnica digitalna, 6 polica

Novi proizvod

Bradley pušnica je jedinstvena pušnica, zajedno sa svojim pripadajućim generatorom dima, u kojem briketi sagorijevaju svakih 20 minuta, tako da temperatura ne varira.

Više detalja

8 549,05 kn -5%

8 999,00 kn

Više informacija

To eliminira visoke temperaturne plinove, kiseline i smole koje mogu narušiti okus dimljene hrane. Bradley pušnice su sposobne za toplo i hladno dimljenje: zapravo rade izuzetno dobro kod hladnog dimljenja zbog održivih i kontroliranih načina na koji dim nastaje. Za hladno dimljenje preporučamo uporabu hladnog adaptera. Savršeno za zabavu, stvarajući gurmansku hranu u vlastitom domu, ili jednostavno uživanje u okusu koje donosi dimljenje. Na digitalnim modelima, kontrola temperature kabineta, je preko programabilne ploče na prednjoj strani generatora dima. Programabilni digitalni dispay, osigurava finu kontrolu nad procesom dimljenja s kontrolom nad tri odvojena parametara: temperatura pećnice: namjestiti ciljanu temperaturu pećnice i kabinet će pokušati zadržati postavljenu temperature, a također prikazuje stvarnu temperaturu u pećnici.  vrijeme pečnja: postavite vrijeme pećnice (vrijeme kuhanja). Nakon isteka vremena grijač za kuhanemena grijač za kuhanje će se isključiti.  Vrijeme dimljenja: postavite vrijeme dimljenja. Ovo se može postaviti neovisno o vremenu kuhanja.

7 drugih proizvoda u istoj kategoriji: