Sauna, kozm. ogledala, lifting...

Specijalizirana prodavaonica medicinskih proizvoda registrirana kod Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED)

Snižena cijena! RIO Eye Refresh, uređaj za umirujući i vitalizirajući tretman oko očiju Prikaži uvećano

RIO Eye Refresh, uređaj za umirujući i vitalizirajući tretman oko očiju

Novi proizvod

Opis proizvoda:

Oživite umorne oči koristeći RIO Eye Refresh.
U dva tipa tretmana, zagrijavajuću termoterapiju i rashlađujuću krioterapiju ovaj uređaj rješava problem tamnih krugova oko očiju i naotečenosti osjetljive kože oko očiju, nakon čega ćete se osjećati i izgledati ljepše.

Više detalja

962,10 kn -10%

1 069,00 kn

Više informacija

Eye Refresh je uređaj za umirujući i vitalizirajući tretman osjetljivog područja oko očiju.

Koristi 4 tipa tretmana za osvježenje umornog područja oko očiju: tretman pripreme kože za čišćenje, toniziranje i osvježavanje, anti-age tretman i brzo revitaliziranje.

Primjenom tehnologije koja se zasniva na Peltierovu efektu, Eye Refresh vam pruža tretman zagrijavanja - termoterapiju, i tretman rashlađivanja - krioterapiju.

Zagrijavanje pomaže pri apsorpciji seruma Contour Eye u dermalnom sloju, te istovremeno potiče dotok nutrijenata i kisika.

Rashlađivanje steže kožu, te na taj način pomaže u zadržavanju aktivnih sastojaka seruma za završetak tretmana. Serum za konturu oka - Contour Eye - je specijalno formuliran za pomoć u osvježavanju umornih, napregnutih očiju.

Četiri tipa tretmana:

1. Priprema kože za čišćenje: Brzi tretman koji priprema kožu za čišćenje i postizanje maksimuma u vašem rutinskom postupku čišćenja kože

Tehnologija koja se koristi  za ovaj tretman: termoterapija; Tehnika: lagani pritisak

2. Toniziranje i osvježavanje: Koža ostaje tonizirana i vitalizirana

Tehnologija koja se koristi za ovaj tretman: termoterapija + krioterapija; Tehnika: Sitno lupkanje

3. Anti -age tretman: Njega protiv starenja kože: Nanošenje seruma Contour Eye za revitaliziranje kože:Ultimativni tretman u njezi protiv starenja za kožu oko očiju.

Tehnologija koja se koristi za ovaj tretman: termoterapija + krioterapija; Tehnika: Blagi pritisak i klizni potez

4. Brzo revitaliziranje prije nanošenja šminke: Probudite svoje oči - za prodoran i osvježeni pogled prije velikog i važnog događaja.

Tehnologija koja se koristi za ovaj tretman: krioterapija; Tehnika: Sitno lupkanje

Značajke:

  • Peltierova tehnologija
  • Termoterapija
  • Krioterapija
  • 2 godine jamstva

 

TERMOTERAPIJA - TRETMAN ZAGRIJAVANJEM

Termoterapija znači primjenu topline na koži. Terapija zagrijavanjem, kao dio tretmana lica, opušta kožu i otvara pore kako bi se postigla maksimalna apsorpcija aktivnih sastojaka za njegu kože u dermalnom sloju, dok se istovremeno potiče dotok nutrijenata i kisika u kožu. Tretman zagrijavanjem osim toga ima i opuštajući te umirujući učinak.

KRIOTERAPIJA - TRETMAN RASHLAĐIVANJEM

Krioterpija je primjena niskih temperatura na koži. Osvježavajući postupak rashlađivanja steže kožu, te na taj način pomaže u zadržavanju aktivnih sastojaka seruma za završetak tretmana. Tretman rashlađivanjem osim toga može pomoći i da se problematična koža ohladi i umiri.

Pakiranje:

Uređaj Eye refresh; stalak za uređaj; Adapter, Contour Eye serum s vitaminom E, B5 i acetilheksilpeptidom-8

25 drugih proizvoda u istoj kategoriji: