Briga o rublju

Briga o rublju Ima 7 proizvoda.

Prikazuje 1 - 7 of 7 stavki
 • Za svakoga tko želi lijepo rješenje za održavanje dobrog izgleda svoje odjeće, ovaj set od dvije Brabantia zaštitne navlake za odjeću od 60 x 100 cm savršeno odgovara. Prozirne vrećice s patentnim zatvaračem meke na dodir u veličini M štite vaše bluze i košulje od prašine i moljaca.

  11,39 € (85.82 kn)
 • Za svakoga tko želi lijepo rješenje za održavanje dobrog izgleda svoje odjeće, ovaj set od dvije Brabantia zaštitne navlake za odjeću od 60 x 135 cm savršeno odgovara. Prozirne vrećice s patentnim zatvaračem meke na dodir u veličini L štite vaše bluze i košulje od prašine i moljaca.

  12,89 € (97.12 kn)
 • Za svakoga tko želi lijepo rješenje za održavanje dobrog izgleda svoje odjeće, ovaj set od dvije Brabantia zaštitne navlake za odjeću od 60 x 150 cm savršeno odgovara. Prozirne vrećice s patentnim zatvaračem meke na dodir u veličini XL štite vaše bluze i košulje od prašine i moljaca.

  14,29 € (107.67 kn)
 • Za svakoga tko želi lijepo rješenje za održavanje dobrog izgleda svoje odjeće, Brabantia zaštitne navlake za odjeću savršeno odgovaraju. Prozirne vrećice s patentnim zatvaračem mekane na dodir u veličinama M, L i XL štite veliku i malu odjeću od prašine i moljaca. Sve pokriveno!

  17,39 € (131.02 kn)
 • Stvorite više prostora u svom ormaru, bez gubitka odjeće, s ovom Brabantia vješalicom za hlače. Prava ušteda prostora jer u njega stanu četiri hlače ili suknje odjednom. Vješalica je u potpunosti presvučena mekanom tkaninom koja se ne lijepi, što joj daje luksuzan dojam koji stane u gotovo svaki ormar. Vješalica za objesiti se!

  10,29 € (77.53 kn)
 • Osvježite svoje dane pranja rublja s ovom genijalnom velikom Brabantia pravokutnom vrećom za rublje od 55 litara koja se otvara i zatvara. Osim što štedi prostor, također istinski štedi vrijeme. Kada je zatvorena, čvrsta tekstilna torba ima Quick-drop otvor za bacanje rublja ravno unutra i van vidokruga. Na dan pranja, presavijte gornji dio u ručke i...

  39,59 € (298.29 kn)
 • Želite li više od jedne kante za rublje, ali nemate prostora za to? Nabavite jednu od onih pametnih Brabantia kutija za rublje od 35 litara - pravokutnu i s mogućnošću slaganja, s dvostrukom uštedom prostora. Čvrste kutije imaju poklopac na vrhu i otvor na prednjoj strani, što olakšava ubacivanje i ponovno vađenje rublja. Složite ih i stvorite vlastiti...

  39,59 € (298.29 kn)
Prikazuje 1 - 7 of 7 stavki