Medicinski proizvodi

Pedikura i manikura

BEURER MP 64 set za pedikuru i manikuru

BEURER
87,99 €
Prekrasni nokti na nogama i rukama u trenu! Sa setom za manikuru/pedikuru MP 64 možete udobno njegovati nokte kod kuće - bez dosadnog kabela zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji.
Čišćenje i masaža za svilenkasto glatku kožu.Električna četka otporna na vodu optimalno je prikladna za nježno i temeljito čišćenje tijela. Ergonomski oblik čini ga posebno udobnim, a rukovanje čini čišćenje leđa posebno jednostavnim. Za primjetno mekšu kožu.
Ovaj shiatsu masažer s naslonom za sjedenje pruža tradicionalnu japansku shiatsu terapiju. Prepustite se masaži i doživite osjećaj kako tijelo i duša ponovno dolaze u harmoniju.
33,99 €
Grijač bočica omogućuje praktično i jednoliko grijanje dječje hrane. Prikladan je za sve bočice dostupne na tržištu.
Pedikura i manikura

BEURER MP 84 uređaj za pedikuru i manikuru

BEURER
99,99 €
Uređaj za savršeno lijepe ruke i noge. S deset nastavaka Beuer MP 84 će vam omogućiti profesionalnu manikuru i pedikuru kod kuće. Bilo da režete, turpijate, oblikujete i polirate nokte ili uklanjate žuljeve, kutikule ili kurje oko uređaj će se pobrinuti da su manikura i pedikura užitak.
148,52 €
Prijenosni EKG - Snimanje srčanog ritma. Samostalno snimanje funkcije srca kod kuće ili na putovanju. Podaci se mogu prenijeti u pametni telefon putem Bluetooth® veze i procijeniti u pratećoj aplikaciji "beurer CardioExpert". Garancija 5 godina.
Slušna pomagala

BEURER HA 20, slušno pojačalo

BEURER
19,69 €
Indivudalno prilagodba ušnom kanalu. 3 dodatka za prilalogodbu uključena u paketu. Idealno za ograničenu sposobnost sluha. Ugodno za nošenje iza uha. Pojačava zvukove u zatvorenom i na otvorenom prostoru. 36 mjeseci garancija.
Modeli za doktore i medicinsko osoblje

NISSEI PROFESIONALNI TLAKOMJER DM-3000

389,00 €
DM-3000 je aparat za mjerenje krvnog tlaka s dvostrukom funkcijom bez žive, visoke točnosti i funkcionalnosti, a jednostavan je za korištenje. Primjena mu je raširena u medicinskim ustanovama, ali je pogodan i za korištenje u kućnom okruženju.
Uz EM 70 Wireless, ne morate se uvijati da odaberete onaj koji želite među 19 programa. Program se jednostavno i praktično odabire i mijenja pomoću daljinskog upravljača! Bežični TENS/EMS uređaj prikladan je za terapiju boli, stimulaciju mišića, opuštanje i masažu. 60 mjeseci garancija.
NOSIBOO PRO je elektronsko medicinsko pomagalo Premium kategorije koji bezbolno, brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosa. Jačina usisavanja se može podesiti da bude primjerena kako za dojenčad tako i za djecu, ali i odrasle. Pogodan za osobe sa downovim sindromom.
98,99 €
Beurer BY 40 električna izdajalica. Električna izdajalica simulira prirodno bebino sisanje i zato je ugodna za korištenje. Ima memorijsku funkciju za optimalo prilagođeni način rada. 36 mjeseci garancija.
29,99 €
Individualna prilagodba ušnom kanalu-3 dodatka za prilagodbu uključena u paketa.Idealno za ograničenu sposobnost sluha.Ugodno za nošenje iza uha, jedva vidljivo.36 mjeseci garancija.
Uređaj protiv insekata je prikladna za tretiranje i liječenje uboda insekata i uboda komaraca, pčela ili drugih malih insekata. Za korištenje jednostavno držite brzogrijaću ploču na mjestu ugriza ili uboda i aktivirajte je pritiskom na gumb. Odabirom između dva različita programa s 3 ili 6 sekundi zagrijavanja, uređaj je također prikladan za redovitu...
60,99 €
Ovo je izrazito efikasan uređaj za pedikuru. Zahvaljujući XXL abrazivnim valjcima i rašpicama, Beurer MP 55 s lakoćom uklanja tvrdu i grubu kožu stopala kao i žuljeve. Korištenje je praktično jer uređaj radi na baterije, ali ipak postoji i opcija spajanja na USB kabel.
96,75 €
BEURER HA 60 Pair - diskretna slušna pomagala za oba uha. Izuzetno malena izrada čine ova slušna pojačala gotovo nevidljivima. Idealna su pomagala za osobe ograničene sposobnosti sluha, i mogu se individualno podesiti pomoću tri isporučena nastavka. Pojačava volumen svih unutranjih i vanjskih zvukova. Jamstvo 3 godine.
Inhalacija PROPOLISOM, AEROSOLOM

MEDIKOEL PROPO STEAM (za inhalaciju propolisom)

129,00 €
Uređaj se može koristiti s gotovim aktivnim sastojkom - propolis ili sam apiterapeut priprema mješavinu sastojaka, koje se koriste za liječenje respiratornih bolesti. 24 mjeseci garancija.
Prikazuje 1-24 od 265 proizvoda
Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.