Caffe aparati

Novo SOLIS 98007  Barista Perfetta aparat za espresso kavu Prikaži uvećano

SOLIS 98007 Barista Perfetta aparat za espresso kavu

Novi proizvod

Vrhunski kompaktni aparat za kućni espresso

Barista Perfetta Plus je kompaktni elegantni aparat koji vam omogućuje da prilagodite svoju savršenu šalicu kave. Ovaj kompaktni uređaj zahtijeva samo malo prostora, što ga čini savršeno prikladnim čak i za najmanju kuhinju. Proizvod razvijen sa strašću prema kavi kako bi izvukao najbolje iz svakog zrna kave. Savršen alat za stvaranje kave kao što to čini pravi barista.

Više detalja

3 799,00 kn

Više informacija

Integrirani manometar
Manometar olakšava provjeru tlaka usisavanja za dobro izbalansiranu šalicu kave.
Štap za paru / toplu vodu od 360 °
Pomoću funkcije tople vode pripremite Americano, Longblack ili druge tople napitke.
Kava za 40 sekundi
Ovaj je stroj spreman za uporabu u samo 40 sekundi i osigurava savršenu, stabilnu temperaturu kuhanja.
Profesionalni parni štapić
Napravite najbolji latte art ili ukusan cappuccino pjenjenjem mlijeka s profesionalnim štapićem za paru.
Pred-infuzija niskog tlaka
Svježe mljevena kava najprije se lagano navlaži pod niskim tlakom kako bi se pripremila za ravnomjerno vađenje.
Način uštede energije
Izbor između 3 automatska zaustavljanja i načina uštede energije radi uštede resursa.
Više o Solis Barista Perfetta Plus Silver
Ovaj poluautomatski aparat za espresso tiho je u upotrebi i omogućuje vam da uživate u ukusnoj šalici kave ili čaja po mjeri. Ovaj aparat za kavu kućne veličine zagrijava se u roku od 40 sekundi, što vam omogućuje da prvu šalicu dobijete u roku od jedne minute.

Više od aparata za kavu

Osim espressa, Solis Barista Perfetta Plus može poslužiti i toplu vodu te je opremljen profesionalnim rotirajućim štapićem za paru za 360 stupnjeva za posluživanje savršenog cappuccina ili latte macchiata. Stroj u kutiji prati vrč za mlijeko od nehrđajućeg čelika, tako da možete odmah započeti s radom. Solis Barista Perfetta Plus dolazi s jednozidnim i dvozidnim filtarskim umetcima od 54 mm, što vam omogućuje da pripremite jednu ili dvije šalice i upotrijebite svježe mljevenu i prethodno samljevenu kavu. Ne brinite o količini doze mljevene kave u filtru: mjerna žlica i mješalica su uključeni. Radije koristite jastučiće? Filter za E.S.E. jastučići su uključeni u pribor ovog uređaja.

Kompaktan, elegantan i višenamjenski

Svojom kompaktnom veličinom, Solis Barista Perfetta Plus zauzima samo malo prostora i stoga je savršeno pogodan čak i za najmanju kuhinju. Dostupan je u brušenom nehrđajućem čeliku, crvenoj i mat crnoj: koju god boju odabrali, sigurni ste u prekrasan aparat za espresso. Uređaj je opremljen pladnjem za zagrijavanje na kojem se čaše mogu zagrijati. To vam omogućuje dulje uživanje u kavi na pravoj temperaturi. Osim ukusne kave koju možete pripremiti s ovim aparatom, Solis Barista Perfetta Plus opremljena je i funkcijom tople vode za savršeni Americano ili samo šalicu čaja. Manometar prikazuje tlak pri kojem se priprema espresso. Savršen ekstrakcijski tlak tijekom kuhanja je između 8 i 12 bara.

Stroj koji zadovoljava vaše potrebe

Aparat se može konfigurirati ako želite prilagoditi i izvući maksimum iz zrna kave. Vi birate količinu kave po šalici i temperaturu kuhanja. Uređaj pamti postavke dok se ne promijene ili resetiraju. Radi uštede energije, Solis Barista Perfetta Plus prelazi u stanje mirovanja nakon 10 minuta i može se dodatno podesiti na 30 ili čak 120 minuta. Nakon 20 minuta čekanja, uređaj se automatski isključuje. Stroj također sadrži BRITA INTENZA filter za vodu. To osigurava optimalan doživljaj okusa jer filter smanjuje naslage kamenca i gipsa.

Funkcije programiranja i podsjetnika
Stroj ima programiranje i nekoliko funkcija podsjetnika za različite postavke vremenskih intervala i postavke temperature.
Ø 54 mm umetci za filtere
Uključujući filtere pod tlakom i bez tlaka za 1 i 2 šalice i filter za E.S.E. posluživanja.
Manometar
Jednostavna kontrola tlaka ekstrakcije putem manometra.
Espresso pumpa talijanskog stila
Pumpa za espresso u talijanskom stilu radi s tlakom od 15 bara kako bi se omogućilo idealno usisavanje.
Obavijest o održavanju
Podsjeća na promjenu filtera za vodu, uklanjanje kamenca i čišćenje jedinice za kuhanje. Uključuje programe za automatsko čišćenje.
Spremnik za vodu zapremine 1,7 litara
Veliki spremnik sadrži do 1,7 litara vode i lako se može ukloniti sa stražnje strane kako bi se ponovno napunila voda, zamijenio filter ili očistio.

9 drugih proizvoda u istoj kategoriji: