Kategorije

Otprema i reklamacije

Otprema

VAŽNA NAPOMENA

Naručeni proizvodi su pakirani u originalnoj ambalaži, odnosno pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je DUŽAN provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja, loma odmah reklamirati proizvod dostavljaču na licu mjesta (djelatniku tvrtke koja vrši dostavu) te sastaviti reklamacijski zapisnik. Posebno je to važno kod bijele tehnike, sudopera, posuđa i sličnih lomljivih proizvoda. U protivnom ne možemo naknadno uvažiti Vašu reklamaciju. Nadoknadu štete isplaćuje dostavna služba ( HP-ekspres ili drugi dostavljači ).

Hvala na razumijevanju.

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako kupac u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je roba poslana, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Otpremu izvan ZAGREBA vrše nam Hrvatska pošta (do 50 kg) i GLS,  u iznimnim situacijama i druge dostavne službe.

*Točan popis mjesta u kojima se obavlja dostava paketa na kućnu adresu nalazi se na stranicama Hrvatske pošte na linku

https://www.posta.hr/UserDocsImages/hp/dokumenti/popisi/Popis-NASELJA-dostava-paketa-20180122.pdf

U mjestima koja nisu navedena u dokumentu, djelatnik Hrvatske pošte ostavit će primatelju obavijest u kojem poštanskom uredu i u kojem roku može preuzeti paket.

BESPLATNA SATURO DOSTAVA  (za Grad Zagreb) , od sada mogućnost plaćanja putem kartica prilikom isporuke ( ZABA POS )

Mogućnost osobnog preuzimanja na sljedećim lokacijama po dogovoru:

1. Hojnikova 41, Lučko, maloprodaja

3. Kaljska 4, Špansko, sjedište

CJENIK SATURO DOSTAVE (za Samobor, Zaprešić, Velika Gorica, Sesvete, Sesvetski Kraljevec, Sveta Nedelja)

Dostava unutar 1-3 dana

Od 0.1 do 30 kg 3.99 eura

Od 30.01 do 60 kg 8.99 eura

Od 60.01. do 100 kg 10.99 eura 

Od sada mogućnost plaćanja putem kartica prilikom isporuke ( ZABA POS )

CJENIK DOSTAVE za Hrvatsku od 50 do 400 kg ( važeći od 08.03.2018. ) :

ZONA 1 - Područje poštanskih brojeva koji počinju sa 10 (Zagreb, Samobor, Sesvete, Sveta Nedjelja), sa 44 (Sisak), sa 47 (Karlovac), sa 49 (Krapina)     

ZONA 2 - Područje poštanskih brojeva koji počinju sa 21 (Split), sa 22 (Šibenik), sa 23 (Zadar), sa 31 (Osijek), sa 32 (Vukovar), sa 33 (Virovitica), sa 34 (Požega), sa 35 (Slavonski Brod), sa 40 (Čakovec), sa 42 (Varaždin), sa 43 (Bjelovar), sa 48 (Koprivnica), sa 51 (Rijeka), sa 52 (Pazin), osim otoka

ZONA 3 - Područje poštanskih brojeva koji počinju sa 53 (Gospić)

ZONA 4 - Područje poštanskog broja 20 (Dubrovnik) i otoci 

MIELE proizvode vrijednosti iznad 3.000,00 kn dostavljamo besplatno putem LAGERMAXA do Vaših vrata ( ukoliko želite drugačije molimo napomenuti ).


SATURO dostava ističe se brzom ( 1-2 radna dana ako su proizvodi odmah dostupni), povoljnom cijenom te bez razlike ovisno o poziciji isporuke unutar zgrade ( prizemlje ili npr. 4. kat bez lifta )  

Dostave na području Zagreba, Svete Nedelje, Samobora i Zaprešića vršimo vlastitim dostavnim vozilom.
Proizvode dostavljamo u stan, kuću, poslovne prostore bez obzira na kat.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DOSTAVE u zemlje članice EU te ostale zemlje u Europi:

Povoljnije cijene dostave za SLOVENIJU:              Dostava za Bosna i Hercegovina:                    Dostava za Srbija, Crna Gora:DELIVERY in EU member states and other countries in Europe:


Ordered products are able to deliver in the specified state, pay a transfer to our foreign currency account in EUR or USD currency.

Name of Bank: Zagrebačka banka DD / IBAN: HR6323600001101655687   SWIFT CODE: ZABAHR2X

Delivery price depends on the weight (max. Up to 30 kg, SLOVENIA to 50 kg) and the State in which the product-and sends.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naručene proizvode u mogućnosti smo isporučiti u navedene države , plaćanje je virmansko na naš devizni račun u EURO ili USD valuti.

Ime poslovne banke: Zagrebačka banka DD / IBAN: HR6323600001101655687  SWIFT CODE: ZABAHR2X

Cijena dostave ovisi o težini ( max. do 30 kg, Slovenija do 50 kg ) i o državi u koju se šalje proizvod-i.


U sve cijene je uračunat PDV.

Rokovi isporuke

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja, te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana. Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Uobičajeni rok isporuke je do 5 radnih dana po potvrdi narudžbe.

 

Povrat ili reklamacija

SATURO d.o.o. se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.saturo.hr.

Kupac ima pravo reklamirati neispravnu robu ili vratiti robu ako nije zadovoljan u roku od 14 ( četrnaest ) dana. U tom slučaju kupac je dužan vratiti robu u originalnoj ambalaži, nakon čega će prodavatelj poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade ili vratiti novac kupcu.

VAŽNA NAPOMENA: Prilikom povrata proizvoda, a koji su naručeni putem dostave, povrat novčanih sredstava na Vaš IBAN račun umanjujemo za iznos dostave. Trošak povrata proizvoda na našu adresu plaća kupac.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo rado prihvatiti Vaša pitanja, komentare, kritike ili pohvale.

 

Saturo d.o.o., Hojnikova 41,10 250 Lučko , Croatia, EU
tel/fax:++385(0)1 6180-644
mob: 095/901-7038, 095/901-7039, 095/351-8900
saturo@saturo.hr