FISSLER ( 089-043-00-000/0 ) Q, gulilica za povrće
FISSLER ( 089-043-00-000/0 ) Q, gulilica za povrće

FISSLER ( 089-043-00-000/0 ) Q, gulilica za povrće

13,14 €
s PDV-om

Vrlo kvalitetna gulilica za povrće iz linije Q.

 
Fleksibilan prema cilju: Pitanje! Y-peeler omogućava različite vrste rukovanja - poput držanja uz korita, držača noža ili drške. Konusnim drškom jednako je dobar za lijeve i desne. Kod Augenausstechera se razmišljalo kao i o izmjenjivosti oštrice zamjenskim noževima.
Od satiranog nehrđajućeg čelika
◦ lako se čisti

To je to - nova kuhinjska pomoćnica serije Q! iz kuće Fissler.

Fissler predstavlja cijelu novu generaciju kuhinjskih naprava: Q! - inovativna dizajnerska serija promišljena do najsitnijih detalja. Elegantan dizajn uobičajene visoke kvalitete Fissler oduševljava kuhinjske profesionalce i hobi kuhare podjednako. Kvaliteta upotrijebljenih materijala može se osjetiti već na prvi dodir - satenski nehrđajući čelik i visokokvalitetni crveni silikon.

Poseban vrhunac Q! je jedinstvena konusna drška koja se otvara u upečatljivi sqound® na kraju ručke. Daje i velikim i malim rukama optimalno prianjanje, omogućava različite položaje prianjanja i osigurava rukovanje bez klizanja.
Novo
No reviews
Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.