LAVA  LV Y ST 32 K2 R višenamjenski niski gus lonac s poklopcem, 32 cm, crvena, L156237
LAVA  LV Y ST 32 K2 R višenamjenski niski gus lonac s poklopcem, 32 cm, crvena, L156237

LAVA LV Y ST 32 K2 R višenamjenski niski gus lonac s poklopcem, 32 cm, crvena, L156237

169,99 €
s PDV-om

LAVA  LV Y ST 32 K2 R višenamjenski gus lonac s poklopcem, 32 cm, crvena, L156237

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV Y ST 32 K2 R. Vanjske dimenzije 33x41 cm, visina 9 cm. Kapacitet 5,66 l, za 6-8 porcija. Masa 7,30 kg. Promjer 32 cm. Debljina dna 4,5 mm, stijenke 4 mm. Troslojni emajl, dvaput zapečeno.

 

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava tvornica u Turskoj je state-of-the-art proizvodni pogon razvijen isključivo za lijevano željezo i emajliranje. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.
Novo
No reviews
Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

saturo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati na našim stranicama. Nastavkom pregleda web stranice saturo.hr slažete se sa korištenjem kolačića.