Stolni roštilji

SOLIS 97747 stolni električni roštilj 5 u 1, za 8 osoba

Novi proizvod

Ovaj višenamjenski roštilj može se koristiti za pečenje mesa i povrća, pečenje palačinki i mini pizza, koristiti kao švicarska pećnica za raclette sa sirom, a dolazi čak i s mini wokovima za jela inspirirana azijskom kuhinjom.

Više detalja

1 999,00 kn

Više informacija

Višenamjenska ploča za roštilj
Ploča za roštilj površine 27,5 x 56,5 cm napola je obrubljena i napola glatka, što omogućuje da se hrana peče na žaru i peče.
Funcooking 2.0
Od hrskave pizze do kremastog lososa i slatkih palačinki. Istražite sve mogućnosti stolnog roštilja Solis 5 u 1.
Kontrola temperature
Opremljen jasnim svjetlosnim indikatorima s crvenom bojom koja označava da se uređaj zagrijava i zelenom što znači da je uređaj spreman za uporabu.

Jedan stolni roštilj, pet mogućnosti
Roštilj, kuhanje u voku, pečenje pizze i pravljenje raclettea i palačinki - Svačije omiljeno jelo pripremljeno sa samo jednim aparatom.
Hladna zona
Vruće posude prikladno postavite u hladnu zonu tijekom pauze.
U paketu
Stolni roštilj dolazi sa svim potrepštinama za 8 osoba, a sastoji se od isto toliko posuda za raclette, wokova i lopatica.
Više o stolnom roštilju Solis 5 u 1 - Gurmanski set - 8 osoba
Funcooking 2.0
Stolni roštilj 5 u 1 najsvestraniji je stolni roštilj u našem asortimanu Solis. Iznenadite svoje goste s ukusnim mogućnostima kuhanja zabave 2.0, s nečim ukusnim za svakoga. Od hrskave pizze do kremastog lososa do slatkih palačinki: uživajte u svestranosti švedskog stola - samo za vlastitim kuhinjskim stolom.

Roštilj za jedan stol, pet mogućnosti
Višenamjenska ploča za roštilj ima površinu od najmanje 27,5 x 56,5 centimetara, pružajući prostor za svu željenu hranu. Tanjur je s jedne strane napola obrubljen i poluglat, što omogućuje da se te namirnice peku i na žaru. Druga strana tanjura sastoji se od prostranih kružnih oblika koji su idealni za upotrebu s mini wokovima i pečenje najukusnijih palačinki ili pečenih jaja.

Mini wokovi, baš kao i posude za raclette, također se mogu staviti ispod ploče za roštilj kako bi se iskoristila toplinska toplina i dodatna donja toplina. Hrana na tanjuru za roštilj kuhana je s najvećom snagom od 1.200 W (gornja grijanja), a hrana u posudama ispod ploče s dodatnih 200 W (niža temperatura). Tijesto s umakom od rajčice i sirom brzo će se pretvoriti u ukusnu hrskavu mini pizzu. Stolni roštilj isporučuje se sa svime što vam je potrebno za 8 osoba, a sastoji se od posuda za raclette, wokova i lopatica. Zahvaljujući premazanoj donjoj grijaćoj ploči, kao i premazu koji se ne lijepi na ploči roštilja i tavama, na njoj se neće zalijepiti ostaci hrane - čak ni bez dodavanja maslaca i/ili ulja. Zdrav užitak nikada nije bio tako svestran i lak!

Elegantan roštilj s jednostavnim kontrolama
Donje grijanje možete uključiti i isključiti pomoću gumba na prednjoj strani stolnog roštilja. Regulator temperature ploče za roštilj (gornja toplina), također smješten sprijeda, opremljen je jasnim svjetlosnim indikatorima s crvenom bojom koja pokazuje da se uređaj zagrijava i zelenim svjetlom koje pokazuje da je uređaj spreman za uporabu. A kad vam je već neko vrijeme dosta, možete vruće posude jednostavno postaviti u zasebnu hladnu zonu na donjoj ploči, tako da ne morate isključivati ​​roštilj za svaku pauzu. Samo nekoliko jednostavnih koraka za pravi okus s vašim društvom za večeru.

Okretna ploča za roštilj
Višenamjenska ploča za roštilj s obje strane pogodna za palačinke, meso i druge namirnice.
Kontinuirana temperatura
Ukupno 1400 vata osigurava stalnu temperaturu tijekom dugih pokušaja kuhanja.
Prebacivanje donje topline
Prebacivanje donje topline od 200 vata za najukusnije i najhrskavije mini pizze i još mnogo toga.
Hladna zona za vruće posude
Vrele tave stavite u praktičnu hladnu zonu ispod uređaja tijekom pauza za obrok.
Jednostavno čišćenje
Jednostavno čišćenje ploče i tava roštilja zahvaljujući premazu koji se ne lijepi.
Velikodušna ploča za roštilj
Velika ploča za roštilj za prikladno kuhanje hrane za do 8 osoba u isto vrijeme.
Više o ovom izvornom tekstuZa dodatne podatke o prijevodu potreban je izvorni tekst
Pošalji povratne informacije
Bočne ploče

6 drugih proizvoda u istoj kategoriji: